In samenwerking met de R.G. Ruijs Stichting wordt de programmering van het festival The Hague Jazz op 23 mei uitgebreid met een aantal Haagse acts.

Naast de grote hoeveelheid nationale en internationale artiesten treden dit jaar tijdens het festival The Hague Jazz ook veel Haagse acts op.
Op vrijdag 23 mei is in samenwerking met de R.G. Ruijs Stichting in Mariska's ­ een van de zalen van het World Forum Convention Center (Congresgebouw) ­ een programma samengesteld met Haagse muzikanten die zich - al dan niet voor het eerst ­ wagen aan jazzmuziek.
Op het podium staan dan de groepen Relish, Stud Muffins en Chabliz. De avond wordt in die zaal afgesloten met een jazzeditie van Jam de la Crème.

Tijdens The Hague Jazz (23 en 24 mei) staan verder concerten gepland van o.a. Level 42, Toots Thielemans, Miriam Makeba, Billy Cobham, Stanley Clarke, Barbara Hendricks, Eddie Palmieri en Billy Harper. In totaal worden ongeveer 75 concerten op tien verschillende podia gegeven.

WEBSITE THE HAGUE JAZZ